Oxenfree 2: Lost Signals släpps i juli

Night School Studios Oxenfree 2: Lost Signals har äntligen fått ett släppdatum – det övernaturliga äventyret lanseras den 12 juli i år.

Föregångaren Oxenfree fick bra kritik när det lanserades under 2016 och när uppföljaren Oxenfree 2: Lost Signals utannonserades under 2021 var siktet inställt på att det skulle släppas under samma år. Så blev det inte, men nu är det inte många månader kvar till vi får ta del av händelserna som utspelar sig fem år efter det som skedde i originalet. Berättelsen kretsar kring miljöforskaren Riley Poverly som åker hem till sin lilla kuststad Camena som plågas av mystiska radiosignaler.

Den 12 juli släpps Oxenfree 2: Lost Signals till PlayStation 5, PlayStation 4, Nintendo Switch och PC. Nedan kan ni se en trailer som kom i samband med att releasedatumet utannonserades.