Ordentlig avtäckning av Armored Core 6 kan vara nära – nyckel-art dyker upp online

Elden Ring slog ner som en ordentlig succébomb i fjol och nu ser det ut som om studion From Software har kommit bra långt med deras nästa spel – Armored Core VI: Fires of Rubicon när förmodad nyckel-art (som ni ser ovan) dyker upp online.

Det är förstås inte särskilt konstigt att arbetet med Armored Core VI är i slutskedet i och med att spelet ämnas att släppas i år, men en full avtäckning kan vara nära. Användare har hittat vad som troligast är nyckel-arten till actionäventyret genom Microsoft Store via lite Xbox-mixtrande.

Twitter-användaren Okami Games noterar också att installationsfilen är på version 2.1.0.1. – vilket inte tillhör vanligheterna för ett spel som inte nått release.

Vi vet sedan tidigare att From Software inte kommer att ta Armored Core-serien in i SoulsBourne-genren med del sex i serien, men vi väntar fortfarande på en ordentlig avtäckning av dess gameplay. Vi tar förstås detta med en nypa salt till studion kommer ut med officiell information, men det skulle inte vara förvånande om en ordentlig utannonsering – med gamplay-sekvenser och ett spikat releasedatum för Armored Core VI: Fires of Rubicon skulle komma inom kort.