Harry Potter Quidditch Champions utannonseras

Warner Bros utannonserar Harry Potter: Quidditch Champions och precis som det låter så handlar det om ett separat spel som inkluderar Harry Potter-sporten som saknades i Hogwarts Legacy.

Bakom spelet står Unbroken Studios som tidigare stått för utvecklingen av battle royale-upplevelsen Fractured Lands, och de har också ett finger med i arbetet med Suicide Squad: Kill the Justice League (som nyligen försenades till 2024). Enligt en FAQ som nyligen publicerades, handlar det om ”fast-paced, competitive multiplayer game featuring the world’s most iconic magical sport,” och vi kommer inte att få något singleplayer-läge utan matcherna kommer att ske mot mänskligt motstånd online.

Unbroken Studios är inte redo att visa upp något gameplay ännu, men de ger oss en teaser som ni kan kika på ovan. Harry Potter: Quidditch Champions är under utveckling till ”konsoler” samt PC och spelare som känner sig taggade kan lämna en intresseanmälan på den officiella hemsidan för att ha möjlighet att delta i ett kommande speltest.