Metal Gear Solid 3 Remake hintas av röstskådespelare

Det florerar ett flertalet rykten kring en remake av Metal Gear Solid 3 och nu hintar även röstskådespelaren Donna Burke om att en ny version av Snake Eater är under utveckling.

Förutom Metal Gear Solid så har Donna Burke arbetat som röstskådespelare för serier som Silent Hill, Final Fantasy och Arms. Nu har Burke lagt upp en bild på Twitter där hon håller en Metal Gear Solid 3-broschyr och samtidigt skriver hon ”inspelning pågår”.

Enligt @kubuskwal är det dock samma broschyr som hon hade under sin Metal Gear-konsertturné, vilket skulle kunna innebära att det handlar om en inspelning som inte kretsar kring ett spel. Ryktena kring en Metal Gear Solid 3: Snake Eater-remake är emellertid många, och det känns ganska troligt att Konami planerar att återuppliva en av spelseriens bästa äventyr.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.