Valorant kommer till konsoler?

Valorant har rönt stora framgångar och är ett av de populäraste actionspelen på marknaden. I dagsläget finns det dock endast tillgängligt till PC, men nu kommer det indikationer på att Valorant även är på väg till konsoler.

Riot Games, studion bakom Valorant, har lagt ut två jobbannonser där de letar efter en Senior Game Designer samt en Design Manager som ska arbeta med spelet till konsoler. En av arbetsbeskrivningarna inkluderar detta:

”Som Game Design Manager för konsol kommer du att hjälpa till att sätta en vision och vägleda designers för att ta Valorant till nya plattformar.”

Det är så nära en utannonsering av Valorant till konsol som det bara går att komma, utan att det faktiskt kommit en officiell bekräftelse. Vilka format det rör sig om är oklart, och det lär dröja innan vi får se spelet till andra plattformar, men det ser onekligen ut som om vi kommer att få se Valorant till konsol längre fram.