Take-Two planerar uppföljare till spel som L.A. Noire och Max Payne 3?

Tidigare idag höll Take-Two Interactive ett konferenssamtal för investerare, och det fanns en och annan som hoppades att företaget skulle avslöja mer om sina planer för Grand Theft Auto 6 (som är under utveckling). Så blev det inte, men istället innehöll tillställningen en antydan om att spelserier som L.A. Noire, Max Payne och Midnight Club kan få nya uppföljare.

We have the strongest and most diverse pipeline in our Company’s history, comprised of new intellectual properties, as well as sequels to many of our beloved franchises. We look forward to delivering many of these titles in the coming months and beyond,” berättade Take-Two Interactives VD Strauss Zelnick. Efter detta visade han upp bilder på spel från deras varumärken, inklusive LA NoireMax Payne 3 och Midnight Club.

Det är förstås inte någon garanti för att just dessa tre titlar kommer att få uppföljare, men hoppet för dem ökade med både ett och två snäpp.

Annons