Ghostwire Tokyo samt Deathloop – fortfarande tidsexklusiva till PS5

Under gårdagen stod det klart att Microsoft köpt upp Bethesda samt ZeniMax och en av frågorna många ställde sig var givetvis hur det blir med spelstudions titlar till PlayStation 5. Nu står det klart att Deathloop och Ghostwire Tokyo kommer att förbli tidsexklusiva till PlayStation 5.

Microsofts Xbox-chef Phil Spencer berättar detta för Bloomberg – att Microsoft kommer att hålla avtalet som Bethesda slutit med Sony gällande tidsexklusiviteten av Deathloop och Ghostwire Tokyo. Spencer lägger dock till att framtida spelsläpp av titlar till andra format än PC och Xbox blir ”on a case by case basis” – alltså kan vi förvänta oss att vissa av Bethesdas spel kommer att släppas konsolexklusivt till Xbox-formaten.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.