Demon’s Souls släpps till PS5 vid lanseringen

Under Sonys senaste event fick vi inte bara veta vad PlayStation 5 kommer att kosta och när konsolen släpps. De bjöd också på en trailer för Demon’s Souls samtidigt som remaken fick ett släppdatum – den 19 november.

Bluepoint Games nyversion av den moderna klassikern släpps alltså samtidigt som PlayStation 5 och i den allra första trailern med spelsekvenser får vi ett smakprov av vad vi kan förvänta oss av spelet som startade hela SoulsBorne-genren.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.