Tony Hawk’s Pro Skater 1+2 – bästa försäljningsmässiga starten i serien

Tony Hawk’s Pro Skater 1+2 har rosats av både spelare och kritiker, och det visar sig i försäljningssiffrorna.

Det tog ungefär tio dagar för Tony Hawk’s Pro Skater 1+2 att nå en miljon sålda exemplar till samtliga plattformar (PS4, Xbox One samt PC), och så snabbt har inte något annat spel i serien nått denna milstolpe.

De försäljningsmässiga framgångarna bådar förstås gott för framtiden. Medan Tony Hawk’s Pro Skater 5 blev ett riktigt bottennapp visade det sig att Activisions och Vicarious Visions val att gå tillbaka till rötterna fick utmärkt effekt. Får vi kanske se fler remakes av tidigare delar i spelserien eller någonting helt nytt? Det får framtiden utvisa.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.