Kena: Bridge of Spirits försenas till ”tidigt 2021”

Ember Lab bekräftar att Kena: Bridge of Spirits har försenats till början av 2021.

Här om dagen rapporterade vi om att No More Heroes 3 blivit försenat på grund av Covid 19, och nu berättar Ember Lab att Kena: Bridge of Spirits råkat ut för samma sak.

I ett inlägg på Twitter skriver Ember Lab följande:

“This year has brought many challenges and our transition to working from home has caused development to move slower than we hoped. For this reason, we have made the difficult decision to delay the release of Kena: Bridge of Spirits to Q1, 2021. We have not made the decision lightly, but feel it is best for the game and well-being of the team. We will use this time to give the game the polish it deserves and deliver an experience that meets our vision and your expectations.”

För er som inte vet kretsar Kena: Bridge of Spirits kring Kena – en tjej som beger sig ut för att utforska hemligheterna kring en övergiven by. De som köper PlayStation 4-versionen kan även uppgradera till PlayStation 5-utgåvan om de så önskar inom en viss tid, men erbjudandet gällande uppgraderingen kommer att vara tillgängligt under en begränsad tid. Hur länge detta kommer att vara möjligt är dock inte tillkännagivet ännu.

Kena: Bridge of Spirits släpps till PlayStation 4, PlayStation 5 samt PC (via Epic Store) under det första kvartalet 2021. Nedan kan ni kika på den första trailern som presenterades när spelet utannonserades under PlayStation’s Future of Gaming.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.