Ubisoft läcker – Prince of Persia: Sands of Time får remake

Tack vare tidigare läckor har vi förstått att Ubisoft har en remake av Prince of Persia under utveckling. Vi har dock inte fått veta vilket spel i serien det har rört sig om, förrän nu.

Det är ryska Uplay som läckt informationen där de visat upp ett par bilder som klart och tydligt visar titeln Prince of Persia: Sands of Time Remake. Det rör sig alltså om en nyversion av det rosade spelet från 2003.

Läckan upptäcktes av ResetEra-användaren AndrewDTF, och nedan kan ni se bilderna från ryska Uplay – men något säger mig att det inte riktigt var just det här som Ubisoft ville att vi skulle få se första gången Prince of Persia: Sands of Time Remake visar upp sig för världen.

Vi lär med största sannolikhet få se en ordentlig officiell presentation av Prince of Persia: Sands of Time Remake ikväll då den andra delen av Ubisoft Farward drar igång klockan 21.00 svensk tid.