Cyberpunk 2077 – inga fler förseningar bekräftar CD Projekt Red

Cyberpunk 2077 skulle ha lanserats redan i april, men på grund av olika anledningar har actionrollspelet försenats vid ett flertal tillfällen. Nu bekräftar CD Projekt Reds VD Adam Kiciński att det inte kommer att bli några fler förseningar.

Detta framkom under ett möte med investerare där CD Projekt Red gick igenom statistik gällande den första halvan av räkenskapsåret. Här berättade Kiciński att Cyberpunk 2077 mycket riktigt lanseras om drygt två månader och att projektet närmar sig sitt slutskede där det inte är långt kvar till det kommer att lämnas in för en slutgiltig certifiering. Han nämnde också att de ändå kommer att arbeta med Cyberpunk 2077 fram till lanseringsdagen, vilket knappast är konstigt. De allra flesta spel får som bekant en day one-patch i samband med släppet.

Cyberpunk 2077 släpps till PlayStation 4, Xbox One och PC den 19 november och dessutom är versioner till PlayStation 5, Xbox Series X samt Stadia under utveckling.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.