Super Mario 3D All-Stars utannonseras – släpps i september

Under Nintendos senaste Direct-sändning firade företaget Super Marios 35-årsdag, och vilket firande det blev – här utannonserades Super Mario 3D All-Stars till Nintendo Switch.

Efter flera ryktet kom alltså utannonseringen av en samling med Super Mario 64Super Mario Sunshine och Super Mario Galaxy. Spelen får högre upplösning och spelen optimeras också för en smidigare upplevelse. I ett pressmeddelande från Nintendo skriver de detta om Super Mario 3D All-Stars:

”I denna samling får du uppdaterade versioner av Super Mario 64, Super Mario Sunshine och Super Mario Galaxy, till Nintendo Switch. Förutom högre upplösning än sina ursprungliga versioner, har spelen också optimerats för en smidig spelupplevelse på Nintendo Switch. Super Mario 3D All-Stars inkluderar också ett spelläge där du kan spela musik och låtar från alla tre spelen. Spelare kan också lyssna på musik på sina Nintendo Switch när skärmen är avstängd. Super Mario 3D All-Stars lanseras exklusivt för Nintendo Switch den 18 september. Den fysiska versionen är dock endast en begränsad utgåva och den digitala versionen kommer endast att vara tillgänglig slutet av mars 2021.”

Varför Super Mario 3D All-Stars endast blir tillgänglig under en begränsad tid förtäljer inte historien.