Media Molecules medgrundare Alex Evans tar en paus från spelutveckling

Efter 14 år med företaget tar Media Molecules medgrundare Alex Evans en paus från spelutveckling och lämnar studion.

Detta bekräftar Evans med hjälp av Twitter.

Evans berättar också att Media Molecule är en fantastisk arbetsplats samtidigt som han säger att han inte kan tänka sig att arbeta hos någon annan utvecklare. Dessutom försäkrar han alla att arbetet med Dreams är i goda händer.

“For anyone worrying about dreams – don’t! what MM are doing on dreams atm is gonna *blow your minds* & though I’ll miss them all, I’ll be cheering from the sidelines! thanks to them for the first 13 wonderful years & here’s to MM’s next 13.”

Evans vet inte vad han kommer att göra härnäst, men hans nästa jobb lär inte kretsa kring spelutveckling.