No Man’s Sky-utvecklarna arbetar på nästa stora spel

När No Man’s Sky lanserades lämnade spelet ganska mycket att önska, men utvecklarna Hello Games gjorde ett ordentligt jobb med att uppdatera äventyret och till slut blev det en helgjuten spelupplevelse. Nu berättar studion att jobbar med en ny titel.

Under ett snack med Polygon berättar Hello Games-chefen Sean Murray att de börjat arbetet med sin nästa ”enorma” och ”ambitiösa” titel som han jämför med No Man’s Sky gällande storleken på projektet. Av 26 utvecklare på Hello Games arbetar 23 personer med det nya spelet. Det låter visserligen som en ganska liten utvecklarskara, men om vi jämför det med de sex utvecklare som började arbetet med No Man’s Sky, så är en betydlig ökning.

För tillfället väljer Murray att inte yttra någon ytterligare, konkret information kring Hello Games kommande titel.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.