Två Turrican-samlingar släpps till PS4 och Nintendo Switch

Factor 5 och Strictly Limited Games lovade att visa upp något som kretsade kring Turrican under Gamescom, och det visar sig att det handlar om två stycken samlingar med spel i serien till PlayStation 4 samt Nintendo Switch.

Turrican Anthology Vol. 1 innehåller följande spel:

  • Turrican (Amiga)
  • Turrican 2 (Amiga)
  • Super Turrican (SNES)
  • Super Turrican Director’s Cut (SNES)
  • Mega Turrican Score Attack (Mega Drive)

Turrican Anthology Vol. 2 inkluderar dessa spel:

  • Turrican 3 (Amiga)
  • Mega Turrican (Mega Drive)
  • Mega Turrican Director’s Cut (Mega Drive)
  • Super Turrican 2 (SNES)
  • Super Turrican 1 Score Attack (SNES)

Det ser ut som om de båda samlingarna endast kommer att säljas i fysisk form, och spelen går att förhandsboka i Strictly Limited Games onlinebutik. Här hittar vi också ett gäng olika versioner, så som Collector’s Edition för 100 dollar och Ultra Collector’s Edition för 200 dollar. Dessutom finns även en Super Nintendo-version tillgänglig innehållandes Super Turrican 2 och Super Turrican Score Attack, och en Mega Drive-utgåva av  Mega Turrican Director’s Cut som även inkluderar originalet (Mega Turrican) samt Mega Turrican Score Attack.

Turrican Anthology Vol. 1 och Vol. 2 har inget specifikt lanseringsdatum ännu, men Strictly Limited Games skriver i produktinformationen att de förväntas skicka spelen någon gång mellan februari och mars 2021.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.