PlayStation 5 har senaste Bluetooth-teknologin och Wifi 6

Både Microsoft och Sony satsar rejält på teknologin i deras kommande konsoler, och enheterna är betydligt mer moderna rent tekniskt i jämförelse med vad som var fallet när PlayStation 4 och Xbox One lanserades. Detta gäller inte bara ren prestanda, utan också när det kommer till teknologier som Wifi och Bluetooth.

PlayStation 5 kommer att ha stöd för både Wifi 6 och Bluetooth 5.1 enligt den brasilianska teknologibloggen Technoblog som granskat konsolens specifikationer. Dessa stödjer hastigheter upp till 9,6 gbps, och jämför vi detta med PlayStation 4-konsolens Wifi 4 som levererade en nedladdningshastighet på runt 300 mbps samt PlayStation 4 Pro och Slim som hade Wifi 5 vilket ligger på runt 3,5 gbps.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.