Möjligt att spela Ratchet & Clank: Rift Apart i 60 fps

Vi kommer att kunna spela Ratchet & Clank: Rift Apart till PlayStation 5 i 60 bilder per sekund. Detta bekräftade några Insomniac-utvecklare under en intervju med den japanska speltidningen Famitsu.

För att Ratchet & Clank: Rift Apart ska flyta i härliga 60 bilder per sekund behöver spelet köras i performance-läget, vilket innebär att upplösningen kommer att bli ”lägre än 4K” enligt Insomniac. Vad ”lägre än 4K” betyder i realiteten är oklart, men en kvalificerad gissning är att upplösningen hamnar på 1080p i performance-läget.

Under Gamescom avslöjades också att Ratchet & Clank: Rift Apart kommer att släppas under lanseringsfönstret för PlayStation 5, men det är fortfarande oklart hur stort konsolens lanseringsfönster egentligen är. Här visades även en nästan tio minuter lång video (som ni ser nedan) upp med spelsekvenser som spelats in direkt från PlayStation 5.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.