CD Projekt Red växer

CD Projekt Red arbetar fortfarande på sitt The Witcher 3: Wild Hunt med den annalkande expansionen Blood and Wine. Nu förbereder sig emellertid den Polenbaserde utvecklaren på nya utmaningar och expanderar.

Efter att Blood and Wine är släppt kommer de fortfarande att patcha spelet för att täppa till hål och brister om det behövs, men det stora arbetet kommer att flyttas över till nya produktioner. Vi vet att studion kommer att släppa ett nytt, än så länge icke avtäckt, spel i år, och de arbetar även på ett rollspel som beskrivs som en AAA-produktion. Det stora fokuset kommer emellertid att ligga på utvecklarnas Cyberpunk 2077 (som fått det oerhört breda lanseringsfönstret 2017 – 2021) och nu nyanställer de massor av utvecklare för projektet.

CD Projekt Reds Krakow-baserade studio går snart från 30 anställda till fler än 100, och detta kommer att betyda att företaget drivs av fler än 500 medarbetare.

Annonser

2 reaktioner på ”CD Projekt Red växer

    1. Det kommer inte några fler expansioner till The Witcher 3, och CD Projekt Red har inte uttalat sig om någon uppföljare i dagsläget.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s